"Železnice Srbije" organizuju od 26. do 28. aprila, u Mokroj gori, prvi međunarodni "Železnički biznis forum", na temu "Modernizacija i restrukturiranje železnice".
"Železnički biznis forum" okupiće preko stotinu privrednika, predstavnike državnih organa, domaćih i međunarodnih organizacija, ustanova, institucija i druge poslovne partnere srpskih železnica, kao i veći broj medija, a na skupu će biti doneti i odgovarajući zaključci.

Tokom trodnevne manifestacije o perspektivama srpskih železnica sa učesnicima skupa razgovaraće generalni direktor "Železnica Srbije" Dragoljub Simonović, sa svojim saradnicima, a pored tematskog okruglog stola, biće organizovan i niz sastanaka.

Cilj  "Železnica Srbije" je da ova manifestacija postane tradicionalna, kako bi se međusobna saradnja obavljala što uspešnije, brže i efikasnije, a potencijalne poteškoće u realizaciji poslova lakše prevazilazile.

Učesnici skupa imaće priliku da putuju "Plavim vozom" , kao i da uživaju u vožnji muzejskim vozom "Nostalgija", uskopružnom "Šarganskom osmicom" u Mokroj Gori.Leave a Reply.